![]() |
Tatlı Ekşi Soslu Hindi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tatlı Ekşi Soslu Hindi Tarifi YapılışıTatlı Ekşi Soslu Hindi Tarifi - Tatlı Ekşi Soslu Hindi Yapılışı - Tatlı Ekşi Soslu Hindi Nasıl Yapılır - Tatlı Ekşi Soslu Hindi Pişirme Süresi ![]() İçindekiler: 350 gr Banvit Hindi Bonfile (ince jülyen kesilmiş) 450 gr ananas (konserve) 1 çorba kaşığı mısır nişastası 3 çorba kaşığı sirke 1 adet limonun suyu 3 çorba kaşığı soya sosu 2 çorba kaşığı tozşeker 1 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yeşil biber (ince kıyılmış) 2 adet taze soğan (ince kıyılmış) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Konserve ananası süzün ![]() ![]() Mısır nişaştasını karıştırarak yavaş yavaş ananas suyunu akıtın ![]() ![]() Zeytinyağını ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karıştırmaya ara vermeden ananas suyunu ilave edip, yemeğin suyu hafif koyulaşıncaya kadar, yaklaşık 1-2 dak ![]() ![]() Ananasları katıp, 1-2 dak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|