![]() |
Kereviz Kuzu Etli Terbiyeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz Kuzu Etli TerbiyeliKEREVİZ KUZU ETLİ TERBİYELİ Malzemeler : 2000 gr ![]() 4 çorba kaşığı margarin 200 gr ![]() 2 adet orta boy soğan 3 bardak su veya et suyu 2 adet yumurta 1/2 adet limonun suyu 1/2 bardak kereviz suyu Karabiber Tuz Hazırlanışı : Bir tencereye 2 çorba kaşığı margarin, küçük kesilmiş soğanları, kuzu eti, tuz ile karabiberi koyarak tencereyi ateşe koyun ve soğanlar hafif pembeleşinceye kadar 20 dakika pişirin ve tencereyi ateşten alarak bir tarafa bırakın ![]() Diğer taraftan 2000 gr ![]() ![]() ![]() Kerevizler ılınınca bunları pişmeye bıraktığınız etlerin üzerine düzgün bir şekilde koyun, kerevizler yumuşak bir hal alıncaya kadar orta ısıdaki ateşte pişirin ![]() ![]() Bundan sonra bir kaba yumurtalar ile limon suyunu katın ve iyice çalkalayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|