![]() |
Hindi Etli Fırın Makarna Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi Etli Fırın Makarna Tarifi YapılışıHindi Etli Fırın Makarna Tarifi - Hindi Etli Fırın Makarna Yapılışı - Hindi Etli Fırın Makarna Nasıl Yapılır - Hindi Etli Fırın Makarna Malzemeleri ![]() İçindekiler: 350 gr Banvit Hindi Bonfile (jülyen kesilmiş) 75 gr tereyağı 1 adet etli kırmızı biber (közlenmiş, kabukları temizlenmiş, jülyen kesilmiş) 1/2 paket spagetti makarna 100 gr un 900 ml süt 115 gr eski kaşar peyniri (rendelenmiş) 1 çay kaşığı hardal tohumu (dövülmüş) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Tereyağının 1/3`ünü ayırıp, kalan tereyağını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnayı bol, kaynar ve tuzlu suda arzu ettiğiniz kıvamda haşlayıp, süzün ![]() Kalan tereyağını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnaya, peynirli sosun yarısını ilave edip, iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|