![]() |
Narlı Cevizli Hindi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narlı Cevizli Hindi Tarifi YapılışıNarlı Cevizli Hindi Tarifi - Narlı Cevizli Hindi Yapılışı - Narlı Cevizli Hindi Nasıl Yapılır - Narlı Cevizli Hindi Malzemeleri - Banvit Narlı Cevizli Hindi ![]() İçindekiler: 1 tabak Banvit Hindi Bonfile 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan (ince kıyılmış) 1 çay kaşığı zerdeçal 200 gr ceviz (iri kırıklanmış) 500 ml piliç suyu 200 ml nar suyu 1 çorba kaşığı tozşeker 30 ml limon suyu 1 adet nar (ayıklanmış) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Zeytinyağının yarısını ısıtıp, soğan ve zerdeçalı katın ![]() ![]() ![]() Karıştırmaya devam ederek ceviz, piliç suyu, tuz ve karabiberi ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Nar suyu, tozşeker ve limon suyunu karıştırın ![]() Kalan yağı ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevizli sosu tahta bir spatula ile karıştırarak içine limonlu nar suyunu akıtın ![]() ![]() ![]() Etlerin üzerine nar sulu sosu gezdirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|