![]() |
Portakal Soslu Hindi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal Soslu Hindi Tarifi YapılışıPortakal Soslu Hindi Tarifi - Portakal Soslu Hindi Yapılışı - Portakal Soslu Hindi Nasıl Yapılır - Portakal Soslu Hindi Malzemeleri - Banvit Portakal Soslu Hindi ![]() İçindekiler: 1 tabak Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet portakal 150 ml portakal suyu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı mısır unu Zeytinyağını ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Portakalları beyaz kısımlarını da alarak soyup, dilimleyin ve üzerlerindeki zarları temizleyin ![]() ![]() ![]() Kalan portakal suyuna hafifçe karıştırarak mısır ununu ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri sotelenmiş portakal dilimleri ve arzu ederseniz haşlanmış patates ile birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|