Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gerdan, haşlama, tarifi, yapılışı

Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı



Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı-Gerdan Haşlama Malzemeleri

KAÇ KİŞİLİK: 6

HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 40 dk

Malzemeler:

6 parça koyun gerdanı
6 patates
2 havuç
8 su bardağı sıcak su
2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı
1 soğan
10 gr tereyağı
1 defne yaprağı
1 limonun suyu
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:
*Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin Havuçları temizleyip dilimleyin Soğanı temizleyip kıyın

*Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın 2-3 dakika karıştırarak kavurun Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın 25 dakika kadar pişirin Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin Limon suyu ve tereyağını ilave edin Karıştırıp ocaktan alın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.