![]() |
Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama YapılışıGerdan Haşlama Tarifi - Gerdan Haşlama Yapılışı-Gerdan Haşlama Malzemeleri KAÇ KİŞİLİK: 6 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: 40 dk Malzemeler: 6 parça koyun gerdanı 6 patates 2 havuç 8 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı 1 soğan 10 gr tereyağı 1 defne yaprağı 1 limonun suyu Tuz, karabiber Hazırlanışı: *Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin ![]() ![]() ![]() *Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|