Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kuzu, süzme, tandır, tarifi, yapılışı

Süzme Kuzu Tandır Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Süzme Kuzu Tandır Tarifi Yapılışı



Süzme Kuzu Tandır Tarifi - Süzme Kuzu Tandır Yapılışı - Süzme Kuzu Tandır Nasıl Yapılır - Süzme Kuzu Tandır Malzemeleri



2 kuzu kol
Tuz
Kekik
Süslemek için:
Domates
Maydanoz

Kuzu kollarını 5'er parçaya bölün Fırın tepsisine bol miktarda tuz serpin Etleri tepsiye dizip önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirin Fırından çıkarınca etlerin üzerini kapatacak kadar su ilave edin ve 10-15 dakika dinlenmeye bırakın
Etleri suyuyla birlikte büyük bir tencereye alın Kapağı kapalı ola 20 dakika orta ateşte pişirin Ateşten alıp soğumaya bırakın Etleri kemiklerinden ayırıp servis tabağına yerleştirin Üzerine pişme suyundan döküp kekik serpin Domates ve maydanozla süsleyin, bulgur pilavı eşliğinde sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.