Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, sebzeli, tarifi, tavuk, yapılışı

Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi Yapılışı



Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi - Sebzeli Tavuk Haşlama Yapılışı - Sebzeli Tavuk Haşlama Nasıl Yapılır - Sebzeli Tavuk Haşlama Malzemeleri



2 kişilik
250 gram tavuk eti
50 gr mantar
2 adet sivribiber
2 diş sarımsak
7-8 adet kiraz domates
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım su bardağı su
Yarım demet dereotu

Tavuk ve mantarları küp doğrayın, înce doğranmış sivribiberle beraber, doğranmış tavuk ve mantarları bir tencereye aktarın înce kıyılmış sarımsakları ve kiraz domatesleri ekleyin Tuzunu ve karabiberini ayarlayın Üzerine 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve yarım su bardağı su katın Tenceredeki sebzeler ve özellikle tavuklar pişene dek 10-15 dakika pişirin Dereotuyla süsleyip, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.