![]() |
Macar Gulaş (Macar) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Macar Gulaş (Macar)Macar Gulaş (MACAR) 1 Kg Yağsız Kuşbası Dana Eti "Tercihan sokum tarafından" 100 gr Margarin veya yemeklik Tereyağı 750 gr Kuru soğan 1 Ç ![]() ![]() ½ Ç ![]() ![]() 1 Ç ![]() ![]() 1 Ç ![]() ![]() (Yerli kimyon ile olmaz) 3 Diş dövülmüş sarmısak 1 Defne Yaprağı "Ungarische Gulasch" Dünyaca tanınmış bir Macar et yemeği ![]() Soğanları yemeklik doğrayınız ve yağda iyice kavurarak öldürünüz ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi eti katınız ve harlı ateşte et rengini değiştirip suyunu bırakıp tekrar suyunu çekene kadar kavurmaya ara vermeyiniz ![]() ![]() ![]() Bu karışımı kapak kapalı iken yaklaşık bir buçuk saat hafif ateşte pişiriniz ![]() Gerekiyorsa kaynar su ilave ediniz ![]() ![]() ![]() ![]() Garni olarak haşlanmış patates, beyaz pilav veya erişte makarna verilebilir ![]() Not : Türk usulü tas kebabında sayılan baharatlar kullanılmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|