|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
belçikada, bulunan, forvet, konuştu, oyuncusu, trabzonsporun, yattara |
![]() |
Belçika'da Bulunan Trabzonspor'un Forvet Oyuncusu Yattara, Konuştu. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Belçika'da Bulunan Trabzonspor'un Forvet Oyuncusu Yattara, Konuştu.Belçika'da bulunan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Yattara, konuştu ![]() Belçika'da bulunan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Yattara, DHA'ya yaptığı özel açıklamada "Ben şu an 1 yıl daha Trabzonspor'dayım ve hiç bir yere gitmiyorum" diyerek hakkında çıkan dedikoduları yalanladı ![]() Belçika'nın başkenti Brüksel'de Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Genel sayman Mahmut Aksu ve Kulüp menajerlerinden Adnan Demir ile bir araya gelen Yattara, "Ben 5 yıldır Trabzonspor'da oynadım, 1 yıl daha Trabzonspor ile sözleşmem var, 1 yıl daha Trabzonspor'da oynayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trabzonspor yöneticileri ise Yattara'nın hiç bir yere gitmediğini ve kendisinin Türk vatandaşı olmak için Trabzonspor yönetimiyle birlikte hareket ederek başvuruda bulunduğunu açıkladı ![]() Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sayman Mahmut Aksu "Bu çıkan söylentiler bizi üzmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ ![]()
|