![]() |
Maydanozlu Balık Fileto ( 6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maydanozlu Balık Fileto ( 6 Kişilik)Maydanozlu Balık Fileto ( 6 kişilik) Gerekli Malzemeler : 6 dilim tost ekmeği 4 adet beyaz etli balık filetosu 1 demet maydanoz Tuz, karabiber 1 kg ![]() 450 gr ![]() 75 gr ![]() 1 adet soğan Limon sosu İçin: 225 gr ![]() 1 limonun suyu 1 çay bardağı et Hazırlanışı: Patatesleri haşlayıp püre haline getirin ![]() ![]() Tereyağını eritin, ince kıyılmış soğanı ekleyip hafif kavurun ![]() Tost ekmeklerini ufaladıktan sonra soğana ekleyip karıştırın, ince kıyılmış maydanozu ekleyin, 1 dakika pişirip ocağı kapatın ![]() Balık filetolarını fırın tepsisine koyun, üzerlerini hazırladığınız maydanozlu karışımla kaplayın ![]() 180 derece fırında 15 dakika pişirin ![]() ![]() Patates püresinin üzerini ıspanakla kaplayın ![]() ![]() Sosu için, tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|