Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ispanak, levrek, pinar, yatağında

İspanak Yatağında Pinar Levrek

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanak Yatağında Pinar Levrek



Ispanak Yatağında PINAR LEVREK Malzemeler
1 kg PINAR LEVREK (4 adet)
1 kg taze ıspanak
200 ml ayçiçeği yağı
100 g mısır unu
Tuz
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
50 ml sızma zeytinyağı

Hazırlanışı
Ispanaklar zeytinyağı soğan sarımsak ile sotelenip balık şeklindeki forma ile tabaklara çıkarılır PINAR LEVREK fileto kemiksiz bütün olarak açılıp mısır unu ile tavada çiçek yağı ile kızartılır Tekrar forma ile çıkartılıp ıspanağın üzerine konur Arzuya göre servis edilirken kaynatılmış yağı alınmış Pınar Krema üzerine dökülüp sıcak olarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.