İspanak Yatağında Pinar Levrek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanak Yatağında Pinar LevrekIspanak Yatağında PINAR LEVREK Malzemeler 1 kg PINAR LEVREK (4 adet) 1 kg taze ıspanak 200 ml ayçiçeği yağı 100 g mısır unu Tuz 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 50 ml sızma zeytinyağı Hazırlanışı Ispanaklar zeytinyağı soğan sarımsak ile sotelenip balık şeklindeki forma ile tabaklara çıkarılır PINAR LEVREK fileto kemiksiz bütün olarak açılıp mısır unu ile tavada çiçek yağı ile kızartılır Tekrar forma ile çıkartılıp ıspanağın üzerine konur Arzuya göre servis edilirken kaynatılmış yağı alınmış Pınar Krema üzerine dökülüp sıcak olarak servis edilir |
|
|
|