![]() |
Balıklı Malsuka Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıklı Malsuka TarifiBalıklı Malsuka 8 malsuka için malzeme; kapari 100 gr konserve orkinos tuz ve biber 8 yumurta 1 soğan 1 demet maydanoz zeytinyağı Soğanı soyun, yıkayın doğrayın, maydanozu ince doğrayın Konserve ton balığının yağını süzün, kıyılmış maydanoz ve kıyılmış soğanla karıştırın, bir kaç kapari tanesini de kıyıp balığa katın Yumurtaları tuz ve biberle çırpın, balık kasesini yumurtalara katın, karışımı 8 parçaya bölerek, her parçayı zeytinyağıyla yağlanmış, kızgın tavaya dökerek malsukaları (omletleri) kızartın |
![]() |
![]() |
|