Pazılı Alabalık Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pazılı Alabalık Tarifi Yapılışıalabalık nasıl pişirilir - pazılı alabalık tarifi - alabalık tarifi - pazılı alabalık yapılışı Malzemeler 4 adet iri pazı yaprağı 4 adet fleto alabalık 1 su bardağı rende kaşar 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 kahve fincanı sıvıyağ Yapılışı Pazı yaprakları kaynar suya batırılır ve çıkarılır Damarlı kısmı üste gelecek şekilde tezgaha serilir Üzerine fleto balık konur![]() Tuz, karabiber ve pul biber serptikten sonra kaşar bırakılır ve kenarları toplayarak rulo yapılır Diğerleri de aynı şekilde hazırlanır Fırın kabına sıralanır Üzerine 1 su bardağı kadar su ve 1 kahve fincanı yağ gezdirilir Kapak kapatılarak 200 derece fırına verilir Yarım saat kadar pişirilir
|
|
|
|