Tuzda Alabalık Dolması Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tuzda Alabalık Dolması Tarifi YapılışıTuzda Alabalık Dolması Tarifi - Tuzda Alabalık Dolması Yapılışı - Tuzda Alabalık Dolması Nasıl Yapılır - Tuzda Alabalık Dolması Malzemeleri 4 adet alabalık 5 adet mantar (orta boy, kıyılmış) 1 yemek kaşığı tereyağ 2 diş sarmısak 2 adet defne yaprağı 1 futam maydanoz 4 dilim limon 8 adet yumurta beyazı 3 kg tuzKıyılmış mantar, limon, sarımsak, defne yaprağı, maydanoz ve tereyağını balıkların göğüs kısmına dolduralım Tepside tuzu yumurta beyazı İle karıştırarak balığı tamamen kapatacak şekilde sıvayalım Daha sonra ftrında 180 derecede yirmi dakika pişirip tuzları kırarak servis edelim
|
|
|
|