Sebzeli Levrek Flan Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Levrek Flan Tarifi YapılışıSebzeli Levrek Flan Tarifi 200 gr labne peyniri 1 çay kaşığı tuz 50 gr taze fasulye 1 çay kaşığı karabiber 50 gr bezelye 600 gr levrek filetosu 1 tatlı kaşığı tereyağ 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı krema Levrek filetolarını (çiğ) mikserden geçirin ve buna tek tek, önce 2 yumurtayı, sonra 2 yumurta akını katın Ardından labne peyniri ve kremayı ilave edin Tuzunu biberini ayarlayın Yeşil fasulyeleri 5 dakika kaynar suda haşlayın ve sonra parça parça bölün Bu fasulyeleri, bezelyelerle birlikte ilk karışıma katın Dikdörtgen bir kek kalıbını yağlayın ve harcınızı içine dökün 210 derece ısıtılmış fırında, Ben-Mari’de 40 dakika pişirin Sıcak veya soğuk servis yapabilirsiniz![]() alıntı |
|
|
|