![]() |
Kalkanın Hası Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalkanın Hası Tarifi YapılışıKalkanın Hası Tarifi Kalkanın Hası Yapılışı Kalkanın Hası Nasıl Yapılır ve Malzemeleri ![]() Malzemeler 6 parça kalkan balığı 3 yemek kaşığı un 2 diş sarmısak 2 yemek kaşığı tereyağı 4 yemek kaşığı margarin 8 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz Tuz Karabiber Hazırlanışı Balıkları yıkayıp, sularını süzün Unu, sarmısağı, tuz ve karabiberi karıştırın Kağıt havlunun üzerine yayın Balıkları bu karışıma bulayın Teflon tavaya üç çeşit yağı koyun Isındıktan sonra balıkların iki tarafını da kızartın Servis tabağına alın Kalan yağın içine maydanozları atıp, çıkartın Balıkların üzerini süsleyerek servis yapın |
![]() |
![]() |
|