![]() |
Ton Balığı Ezmesi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ton Balığı Ezmesi Tarifi YapılışıTon Balığı Ezmesi Tarifi - Ton Balığı Ezmesi Nasıl Yapılır - Ton Balığı Ezmesi Malzemeleri Ton Balığı Ezmesi Malzemeler - 1 kutu tonbalığı konservesi 200 gr - 1 adet soğan - 1 diş sarımsak - yarım limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğu - 250 gr ![]() - 1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz - 3 adet zeytin - içi oyulmuş domates veya limon - tuz, karabiber - portakal dilimleri Hazırlanışı Tonbalığı konservesinin yağını süzüp, küçük doğranmış soğanı ve ezilmiş sarımsakla birlikte bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|