![]() |
Sütlü Balık Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Balık Tarifi YapılışıSütlü Balık Tarifi - Sütlü Balık Nasıl Yapılır - Sütlü Balık Malzemeleri Sütlü Balık Malzemeler - 500 gram beyaz etli balık levrek, dil, çipura - 2 kaşık krema - yarım su bardağı süt - 2 diş sarımsak - 1 limonun suyu - 1 çay kaşığı tuz Beşamel Sos İçin- 2 yemek kaşığı un - 4 yemek kaşığı sıvı yağ - 1 su bardağı süt - 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı Balık filetolarını ince şeritler halinde kesip, fırına dayanıklı cam kaba yanyana dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|