![]() |
Ne Olmak İstiyorsunuz?? |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Ne Olmak İstiyorsunuz??NE OLMAK ISTIYORSUNUZ Düs gücü, bir insanin en yükseklere uçurabildigi bir uçurtmadir ![]() Birkaç hafta önce basima çok degisik bir sey geldi ![]() ![]() "Annecigim, büyüdügün zaman ne olmak istiyorsun?"dedi ![]() Önce bir tür oyun oynadigini düsündüm ve oyunu sürdürmek için, "Himmm ![]() ![]() ![]() "O sayilmaz,çünkü zaten annesin ![]() Peki, belki büyüdügüm zaman papaz olurum ![]() ![]() "Annecigim, o da olmaz, zaten öyle sayilirsin!" Bagisla ama hayatim," dedim" ne söylemem gerektigini anlamadim ![]() Annecigim, sadece büyüdügün zaman ne olmak istedigini soruyorum sana ![]() O anda o kadar sasirmistim ki, hemen bir yanit bulamadim ![]() ![]() O birkaç dakikada yasadigim deneyim beni çok derinden etkiledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok dürüst ve masum oldugunu anladigim zaman, yasadigim o olayin gerçekten çok güzel oldugunu far kettim; ayni soruyu büyükannelerine ve büyükbabalarina da sorabilirdi ![]() ![]() Bir yerlerde okumustum: "Yillar sonra olacagim yasli kadin, simdiki benden çok farkli olacak ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Rahibe Teri Johnson Lauren Bacall (TAVUK SUYUNA ÇORBA ADLI KITAPTAN) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() olmak istediğim şaiir yada modacı şimdiki mesleğimdende çok memnunum
|