Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kirlettin, mavimi

Kirlettin Mavimi

Eski 03-27-2008   #1
gülgüzeli

Kirlettin Mavimi

En temizlerime saklamıştım renkleriniEn derinlerdeydin inan banaSeni üşütmemek için buz gibi kalıyordumSeni üzmemek için,acılar çekiyor,defalarca ölüyordum!!
Öldüğümde kefenimi kirlettin sen, beyazımı kirlettinMavim gibi kalakaldım ortada!! Siyah oldu her yer Hiç düşünmeden çektin gittinBittin sen,bitirdin! Bitirdin

Artık dönüşü yok,bittiYalvarsam da ağlasam da bitti, tutamıyorum kendimiSn duyma hıçkırıklarımı! Tıka kulaklarını -her zaman yaptığın gibi-Kapat gözlerini,
görme gözyaşlarımıBitirdim seni mavi, hayatımda mavinin yeri kalmadı artık Siyahları bağladm kalbime,örttüm kapkara örtülerleKefenim kara olacak artık,kapa gözlerini,
görme kefenimi,istemiyorum seni!

Öldüğüm gün sakın görme beni,açma gözlerimiBağla ellerimi ve öylece bırak beni!! Asla bakma yüzüme asla,sadece bir kez dua oku örselediğin ruhum için,sadece bunu
yap! Mavi bir dua üfle yüzüme, bitkin ruhum can bulsun o nefeste Isınsın senin için defalarca buz tutmuş kalbimi

Gözyaşın düşsün bir damla kalbimin üzerine,ama sakın bakma yüzüme ne olurÖldüğüm gün,unut beni Bana yaptığın herşeyi,gözlerimden akıttığın her damla gözyaşımı
unut! Seviyormuş gibi yapma ne olur,ölüler de yara alır Yaralama beni tam huzura ermişken ben!!

Seni kovuyorum kalbimden Ne varsa sana ait, tırnaklarınla kazı kalbimdenAcır mı diye düşünme, o kdar acıttın ki ruhumu,kalbimi unutmuş vaziyetteyim Hazır alışmışken
senin umursamazlığına,bırak da git! Al neyin varsa bende! Sakın bırkma gözyaşını bileAğladıysan bir kez benim için,gözyaşlarımı da al git! Sevdiysen beni biraz,kalbimi de
al git!! Üzüldüysen benim için bir kez,sevinçlerimi de al git

Artık bittiTek şey istiyorum senden, öldüğüm gün biraz sev beni,bir damla göyaşı düşür kalbime,ama bakma yüzüme!! Bakma tam huzura ermişken yeni yaralarım olma!
Sadece mavi bir dua üfle yüzüme,bitkin ruhum can bulsun o nefeste!!

Ama bitti,seni sevdim
Mavi'ye elveda demek kolay olmadı,ama sevdim seniElveda aşkım!
Öldüğüm gün,unut beni!

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com