![]() |
44 Yaşındaki Bebek |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
44 Yaşındaki BebekAnne ve babasının elinden tutan bu fotoğrafta küçük bir çocuğu gördüğünüzü sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Nepalli Khagendra Thapamagar, tam 44 yaşında
![]() ![]() Boyu 51 santimetre olan Thapamagar'ın kilosu ise 5-6 civarında ![]() Nepal'de bir köyde dünyaya gelen 'ufaklık' o gün bugündür hiç büyümedi ve çevresindekileri şaşkına çevirdi ![]() Dünyanın en kısa boylu erkeği olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren adamın boyu ve kilosu, tıpkı yeni doğmuş bir bebek kadar ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : 44 Yaşındaki Bebek |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekgerçekten çok ılgınç emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
punisher
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekvalla bence ilginç değil ben böyle kişileri gördüm 41 cm olmasada var gelişmemiş insanlar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 44 Yaşındaki BebekHemen hemen belki herkes görmüştür gelişmemiş insanları zaten burda yok ta denilmiyor yada tek insan dır diye bi sözde yok ![]() ![]() İlginiz için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekvalla halimize şükür edelim
teşekkürler paylaşım için
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekevet ya şükretmeliyiz aslında çok ilginç gerçekten ben daha ilk böyle bir şey görüyorum açıkçası evet gördüm ama bu kadarını değil paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekallah şükürler olsun vala tşkler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekçok grbme gldi yawwwwwwww hlmize bin şükürrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebekİlginiz için teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Allaha binlerce kez şükürler olsun neler var neler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mesanihta
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki Bebeksağlık yerinde olsun gerisi çok da önemli değil ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 44 Yaşındaki BebekVakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
seçkin60
|
![]() Cevap : 44 Yaşındaki BebekYa Allah öle istemiştir öle olmuştur kimse Allah'a karşı çıkamaz ama yinede her işte bi hayır vardı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 44 Yaşındaki BebekHaşa tabiiki kimse karşı çıkamaz! burda yada başka biyerde söz konusu bile değil!olamaz ![]() ![]() ![]() muhakkakki her hayırda ve her şerde dahi bi hayır vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|