![]() |
Okullarda İnternet Güvenliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okullarda İnternet Güvenliği![]() Yazılım firması Akınsoft, eğitime katkıda bulunmak adına, kafe denetim programını Türkiye genelindeki tüm okullarda ücretsiz kullanıma sunuyor ![]() Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sektöründe 14 yıllık deneyimiyle, dünyada 11 ülkede, Türkiye'de 81 ilde 2 bini aşkın çözüm ortağına sahip olduklarını söyledi ![]() Bilgisayarların okullarda da hızla yaygınlaştığını, neredeyse bilgisayarı olmayan okul kalmadığını, pek çok okulda da bilgisayar laboratuvarları oluşturulduğunu anlatan Akın, ''Bilgisayar doğru kullanıldığında güçlü bir eğitim aracıdır ![]() ![]() Çocukların bilgisayardan tümüyle izole edilebilmesinin mümkün olmadığını, doğru kullanılan bilgisayarın çocuğun gelişimine katkı sağladığının bilindiğini ifade eden Akın, şunları kaydetti: KAFE KONTROL PROGRAMI ''AKINSOFT olarak sosyal sorumluluk anlayışımız gereği, internet kafe kontrol programını ücretsiz kullanıma sunmaya başladık ![]() ![]() ![]() ![]() Akın, eğitim amaçlı olarak kullanılması yönünde Akınsoft'un geliştirdiği muhasebe programlarını da ücretsiz olarak okullara sunduklarını sözlerine ekledi ![]() ensonhaber |
![]() |
![]() |
|