Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açma, anlatım, facebook’ta, hayran, resimli, sayfası

Facebook’Ta Hayran Sayfası Açma (Resimli Anlatım)

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook’Ta Hayran Sayfası Açma (Resimli Anlatım)

Facebook’ta Hayran Sayfası Açma (Resimli Anlatım)

Facebook’ta herhangi bir konu üzerine grup kurmaya alternatif olarak hayran sayfası da oluşturabilirsiniz Gruptan farklı olarak hayran sayfanıza katılan kişiler, sayfa duvarında paylaşılan konuları kendi duvarlarında takip edebilirlerHesabınızla giriş yaptıktan sonra facebook hayran sayfası oluşturmak için ilk yapmanız gereken şu linki takip etmek: Sayfa Oluştur | Facebook

Bu aşamada yapabilecekleriniz; hayran sayfanız için bir kategori belirlemek, sayfanızı isimlendirmek ve sayfanın görüntülenip görüntülenmeyeceğine karar vermek Bu işlemlerden sonra Sayfa Oluştur butonuna tıklayın
Bu aşamada Facebook Hayran Sayfası oluşturulmuş durumda

Gelen sayfada sol kısımdaki Sayfa’yı düzenle butonuna tıklayarak kullanıcı izinlerini, sayfa bilgilerini, fotoğrafları, videoları, duvar ayarlarını ve daha fazlasını isteğinize göre düzenleyebilirsiniz

Arkadaşlarına Öner butonu ile de listenizdeki arkadaşlarınıza davet gönderebilir ve Hayran Sayfanızın popülerliğini artırabilirsiniz
Oluşturduğunuz sayfayı silmek için, Sayfayı düzenle bölümünün üst kısmında bulunan Sayfa’yı Sil Butonuna tıklamanız yeterli

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com