Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
facebook, gelmiyor, mail, unuttum, şifremi

Facebook Şifremi Unuttum Mail Gelmiyor

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum,

Facebook Şifrenizi Unuttuysanız Mail Gelmiyorsa yapmanız gerekenler;

Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda şifremi unuttum a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız e-posta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp yeni şifre alabilir ve Facebook'u kullanabilirsiniz

Şifreniz Facebooka kaydolurken verdiğiniz e-posta adresine gelecektir İlk denemede sonuç alamazsanız tekrarlayın ve Gereksizler/Spam klasörüne de bakın

Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın
Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmediyse TIKLAYINIZ

Mailinize gelen link, şifreyi değiştirmeniz için verilir Ona tıklayarak açılan sayfadan şifrenizi değiştirebilirsiniz

Link çalışmıyorsa, tekrar şifremi unuttuma tıklayın ve yeni gönderilen linkle işlem yapın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com