Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
engel, facebook, işlemi, kaldırma, yapılır

Facebook Engel Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook Engel Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır

Engelleme Kaldırma - Facebook Engel Kaldırma Nasıl Yapılır Resimli Anlatım - Facebook Engel Kaldırma Nasıl Olur

Geçmişte sizi rahatsız eden bir arkadaşınızı veya tanımadığınız kişileri engellemiş olabilirsiniz Bu kişilerin engellerini kaldırmak istiyorsanız doğru yerdeniz Engel kadırma işlemi bu yazımızda kolayca yapılabilecek şekilde anlatılmıştır Aşağıdaki anlatımları adım adım uyguladığınız da engellediğiniz kişilerin engeli kalkmış olacaktır

Resim 1: Facebook hesabımıza giriş yapıyoruz En üst sağ köşedeki Hesap sekmesine tıklıyoruz Açılan menüden “Gizlilik Ayarları” yazan yere tıklıyoruz

Resim 2: Alt resimdeki gibi sayfa çıkması lazım Kırmızı ok ile gösterilen yerdeki “Engellenenenler Listeleri” listeleri düzenle yazısına tıklıyoruz

Resim 3: Tüm işlemleri doğru yaptıysak karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi sayfa çıkması lazım Bu kısımda engellenen arkadaşlarınız, kişiler, uygulamalar ve istekleri görebilirsiniz Engelini kaldırmak istediklerinizin yanındaki “Engellemi Kaldır” yazısına tıklamanız yeterli

Engelleme kaldırma işlemi bitmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com