|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
acronis, anlatım, detaylı, dos, flash, görüntüleri, ile, image, ortamındaki, true |
![]() |
Dos Ortamındaki Görüntüleri İle Acronis True İmage Detaylı Flash Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dos Ortamındaki Görüntüleri İle Acronis True İmage Detaylı Flash AnlatımDos Ortamındaki Görüntüleri İle Acronis True Image Detaylı Flash Anlatım Özellikle internet kullanımının yaygınlaşmasıyla, kişisel bilgisayarlarda gerek güvenlik araçlarının yeterli olmaması gerekse zamanla sistemin yavaşlaması nedeniyle bazende sistemin çökmesi ile format atma işleminde artmalar meydana gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Yazılımı kurduktan sonra mutlaka sistem kurtarma disketi veya cd'si(Bootable Resuce Media ) oluşturun ![]() 2-Image alma veya geri yükleme yaparken yarıda kesmeyin ![]() 3- Hata yapmamak için gerekirse aşamaları not edin ![]() Programın 15 günlük deneme sürümünü açılan sayfadaki formu doldurarak indirebilirsiniz ![]() Acronis True Image 9 ![]() Bende 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer flash anlatımları indirmek isterseniz oaşağıdaki linke tıklamanız yeterli ![]() Rar Şifresi : www ![]() ![]() Acronis Flash Anlatımları İndirme 1-AŞAMA:Yedek Alma (Create Image) Flash anlatımı izlemek için Tıklayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalde harddiske yedeklemişsek birinci parçayı gösterdikten sonra diğer parçaları kendisi görür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Almış oldukları yedek boyutu bir dvd'ye sığacak şekilde olup ama yedek boyutu 4 GB üzerinde olan arkadaşlar Ultraİso yazılımıyla UDF formatında yazdırmaları halinde yine aynı şekilde bütünleşik DVD elde edebilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4Gb üstü bütünleşik DVD oluşturmak isteyenler yukarıdaki aşamaları sırayla takip etsinler ![]() ![]() Yeni bir anlatımda buluşmak dileğiyle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|