|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dersleri, isteyenlere, müzik, resimli, studio, yapmak |
![]() |
Fl Studio Dersleri Müzik Yapmak İsteyenlere [Resimli] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fl Studio Dersleri Müzik Yapmak İsteyenlere [Resimli]FL Studio Dersleri Müzik Yapmak İsteyenlere [Resimli] Yeni bir FL Studio sayfası açıyoruz ve tempoyu biraz düşürüyoruz; Sol menüden Packs içine giriyoruz ve size uygun olan techno sesleri seçip ortaya sürekle bırak yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yeni ses eklemenden sabit olan sesleri kullandım, şimdi ekranın ortasında kutucuklar var, bu kutucuklar bizim ses hücrelerimiz ![]() ![]() ![]() aynı şeyi hat ve clap içinde yapacağız, tabi ritim kutucuklarının yeri ayrı olacak, yoksa ortaya ritim çıkmaz ![]() ![]() ![]() Fareniz ile tıklayarak resimdeki gibi yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Beat Hazır, eğer buraya kadar geldiyseniz çok iyi, play e basarak tempoyu dinleye bilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Playliste geliyoruz ve Pattern2 yi seçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Channels ve add one gelip Sytrus u seçin; ![]() ![]() ![]() ![]() ve sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Seçeneğine basarak bass bölümünden Digi Bass ı seçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() bu ekrandaki sytrus seçeneğine sağ tıklayarak Piano Roll e geliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşımıza melodilerin yapılacağı ana bölüm çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melodinin uygun olması için Kaln+İnce+Kalın+İnce olacak yani; ![]() ![]() ![]() Techno bassımız hazır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Playin yanındaki SONG a basın ve playe basın ![]() Müziği dinletmek isterdim ancak çok eksiği var, ----------------------------------------------------------------------- Robot Sesi Yapmak Bir çok şarkıda duymuşsunuzdur, robot sesleri ![]() ![]() * Yeni bir FL sayfası açıyoruz, *CHANNELS, ADD ONE, SPEECH SYNTHESİZER yordamını izliyoruz, karşımıza; *Gördüğnüz ekranda Type your text here yazıyor ![]() ![]() ![]() ![]() *Gördüğünüz gibi ekrana, Mc Furkan GDDDD yazdık ![]() ![]() *OKEYliyosunuz ve kaydet tuşuna basıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Şimdi ekrana melodi şeklinde ses gelecektir ![]() robot sesine sağ tıklayıp Piano Roll dedikte sonra ![]() ![]() ![]() ![]() *buna benzer bi kavlye örtüsü çıkartıyoruz, ve sonra bunun üstüne uygun müzik yapıyoruz; ----------------------------------------------------------------------- FL Studio; Ses Ekleme Bir çok arkadaş FL Studioya kendi seslerini ekleyerek Rap şarkısı yaparlar ![]() ![]() Diyelimki müzik yaptınız ve bunun üstüne ses ekleyeceksiniz; File, Open ve yaptığımız şarkı Playliste gelin, sol mause ile tıklayın ve sesinizi atayın; ![]() Sesi Ekledik, şimdi ![]() ![]() Şekildei gibi, müziğe göre ayarlayın ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() TIKLA İNDİR |
![]() |
![]() |
|