![]() |
Uzaktan Yardım Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Yardım Resimli AnlatımUzaktan erişim sağlayan TeamViewer programı sayesinde teknik destek verebilir, ofisinizdeki veya arkadaşlarınızın bilgisayarına bağlanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() TeamViewer iki program mevcut birincisini kendi bilgisayarınıza kuracaksınız For the supporter: TeamViewer (full version) buraya tıkayarak programı indirebilirsiniz ![]() Programın en güzel özelliği hızlı ve sadece 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen ardından “Normal installation (default)” seçeneğini seçip kurulumu tamamlıyorsunuz ![]() Şimdi sırada karşı taraftaki bilgisayarla irtibata geçmeye geldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uzaktan Yardım Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzaktan Yardım Resimli Anlatım![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki resimde de gördüğünüz karşı taraftan aldığınız ID girdikten sonra “Connect to partner” tıklıyorsunuz ve sizden şifre isteyecektir şifreyi girdikten sonra “Log On” düğmesine tıkladıktan sonra bağlantı kurulacaktır ![]() ![]() Karşı tarafın bilgisayarını kendi bilgisayarınızmış gibi yönetebilirsiniz tam ekrana geçmek için View menüsünden Scaling > Full Screen tıklayınız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|