Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, ayrıntılı, firefox, indirme, rapidshare, resimli, sınırsız

Rapidshare Sınırsız İndirme [Firefox] Ayrıntılı Resimli Anlatım

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rapidshare Sınırsız İndirme [Firefox] Ayrıntılı Resimli Anlatım

RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimli Anlatım

İlk olarak Firefox un Flashgot eklentisini indircez tabii bu sayede Flashgetle bagintili olarak çalişmaktadir

Ne Gerek War derseniz inen dosyalar daha saglam geliyor normal indirmekten %75 hiz ve saglamlik alirsiniz

İlk olarak mozillayi açin

1 Araçlardan / Eklentileri şeçin

2Aşagidaki gibi pencere gelicek eger sizde i eklenti yoksa içi boş olucaktir
hemen eklenti indir deyin

3Açilan sayfada hemen üst tarafta FlashGot eklentisi var tıklayin ve download sayfasina gecin

4Hemen installnow diyin

5Ardindan �imdi kur butonuna basin yada install now

Zaten dosya ufak oldugundan hizli kuracaktir bunlari yaptiktan sonra eklenti penceremize 2resimdekinde Flashgot eklentisi olucaktirBöylelikle Flashgot'u kurmus olduk

Not: Proxy eklentisini kurmadan once sizlere saglam bi Proxy sitesi veriyorum

http://wwwproxydromcom/indexphp?menu=1

Burdaki Anonproxy Listesindekileri kopyalayin ve Masaüstünde birtane metin belgesi açin ve hepsini içine atin kaydedin ve çıkın

şimdi sira Proxy eklentisinde

hemen alttaki siteye girin ve SwitchProxy eklentisini yukarda aynı yaptigimiz gibi kuralim

https://addonsmozillaorg/extensionnfophp?id=125

eger hatasiz bunlari yaptiysak iki eklentide o pencerede olucaktir

Firefox'u kapatip tekrar acin

Sira geldi proxyleri nasil mozillaya ekliycez??

1 Proxy eklentisini kurduktan sonra Yeşille işaretledigim alan gelicek
kirmizi işaretledim add tıklayin

2 Hemen ardindan bu kucuk pencere gelicek burda Anonymous secenegini işaretleyin ve next diyin

3[Büyük bi pencere geldi
-----1siradaki proxy eklentimize bir isim verelim kafaniza gore takilin?
-----2siradaki Browse diyiosunuz ve metin belgesi halindeki hazirlanmiş içi proxylerle dolu metin belgesini secicez
-----3metin belgesini sectikten sonra Load diyin ve biraz bekleyin proxy listesi aşagida eklenecektir
-----4Burda proxy'lerin kalma süresi ben 300 yaptim buda size kalmiş ama cok azda yapmayin
-----5En son olarakta SAve diyosunuz işlem tamam

[B]4mozillayi tekrar kapatin acin ilk olarak kızmızı işaretledim yerde NONE yazicak hemen ona tiklayin ve ismini verdiginizi seçin proxyler hemen devreye gircektir

eger sayfa açilmassa yada rapidshare süre olayi arz ederse hemen apply tusuna basin yeni proxy devreye girsin

rapidde ben en fazla 10proxyde dosyayi indiriyorum bazen 2dede olabiliyor

boyle boyle rapidin kökünü kazarsiniz

Not: bazi dosyalar eksik geliyor flashgot eklentisini kurarsaniz sorun olmazbu eklenti yinede size kalmiş

Örnek olarak ben size bi resim atayim[
ayni anda 3 dosya iniyor rapidshareden bu arada inen oyun NFS Most wanted suanda 50deyim 3er 3er cekiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com