Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, flatcast, radyo, resimli, yapma, yayını

Flatcast Radyo Yayını Yapma (Resimli Anlatım)

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Flatcast Radyo Yayını Yapma (Resimli Anlatım)

Flatcast İle Bedava Radyo Kurulumu - Flatcast Yayın Yapma Resimli Anlatım

FLATCAST RADYO YAYINI YAPMA İŞLEMİ
[*]Start stream linkine tıklayınca buradaki gibi bir pencre açılacaktırBu pencerede yayın yapmak için gerekli olan ActiveX bileşenini yüklemek gerekiyorResimdeki gibi mavi alana tıklayın ve activex denetimini çalıştır ı seçin

Aşağıdaki kodu kopyalayıp boş bir sayfa oluşturun ve için ekleyinBurada sid yazan yere az önce aldığımız SID kodunu yazıyoruzBirden fazla radyo ekleyebilirizRadyoları bu SID koduna göre tanıyorBu sayfayı radyohtm olarak kaydedinGenişlik ve yükseklik değerlerini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz
PHP- Kodu:
  <IFRAME height="600" widt h="800" src="http://wwwflatcastcom/de/Playeraspx?sid=338122"> </IFRAME> 

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com