|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, kullanımı, programı, proshowgold, resimli, slayt |
![]() |
Proshowgold Slayt Programı Kullanımı [Resimli Anlatım] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Proshowgold Slayt Programı Kullanımı [Resimli Anlatım]Proshowgold ile resimlerinizi istediğiniz şekilde müzik, efekt ekleyerek slayt sunumları oluşturabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela kullanmak istediğiniz resimler masaüstündeki resimler adlı klasörde ise Folderlist te masaüstü altındaki resim adlı klasörü tıklayın içindeki resimler alttaki bölümde gözükecektir 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Story Board 4 tane bölümden oluşuyor ![]()
![]() Slaytların sağ altındaki küçük kutucuğa tıklayıp slaytın kaç saniye süreceğini saniye olarak yazın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() slaytı uygulama dosyası biçiminde kaydetmek için yukarda executable kutucuğuna tıklayıp aynı işlemleri yapın ![]() Resimlerin üzerinde değişiklik yapmak istiyorum Resimlerin üzerinde ve arka planında değişiklikler yapmak istiyorsanız ![]() ![]() Solda üstten ikinci sırada “Adjustments” butonuna tıklayın ve resminizin parlaklığını ayarlayabilir, resmi kesebilir, döndürebirlir, renginde oynamalar yapabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|