![]() |
Arka Kapısı Yok Ki Sevdanın!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Arka Kapısı Yok Ki Sevdanın!!!![]() Arka kapısı yok ki sevdaların, ayrılık vakti gelince kaçalım ![]() ![]() ![]() Yakalandım! Kaç gündür hayata bağlanmamı isteyenlere, sensizliği anlatmanın yollarını arıyorum ![]() Yeteneksizlik bende değil de, sensizlik ağır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sensizlik işte, gözü kör, yaşaması eksik olsun! ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğe inat, senli vakitleri yad ediyorum ben yine de ![]() ![]() ![]() Yaşanmış ve yaşlanmış anılara dalıp, anlar çektim içlerinden ![]() ![]() ![]() Yani, geçmiş zamanlardaki varlığının çokluğuna inat, şimdilerdeki yokluğuna ağlıyoruz hayatta kalan hücrelerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yerlerde daha çok sen olmalı diyorum ![]() ![]() ![]() Arka kapısı olsaydı sevdaların, elinden sıkıca tutar, kaçardım! Ahh!Yokmuş, yakalandım ![]() ![]() ![]() Sen gittin ben kaldım, bir de bir şarkı dudağımda, usul usul mırıldandım ![]() ![]() ![]() Hüzünler kaldı bende Hasretin kaldı bende Sızlayan yüreğimde sen kaldın bende Sevgiler kaldı bende Sensizlik kaldı bende Bitmeyen özleminle sen kaldın bende ![]() ![]() ![]() alıntı
|