|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, image, imageshack, programı, quickload, res, resimli, upload |
![]() |
İmageshack Quickload,İmageshack,İmage,Res İm Upload Programı (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmageshack Quickload,İmageshack,İmage,Res İm Upload Programı (Resimli Anlatım)ImageShack QuickLoad,ImageShack,İmage,Res im Upload Programı ![]() ![]() ![]() Yeni çıkarttığı araç sayesinde artık bu siteye girmeden de fotoğraf yükleyebileceğiz ![]() Bu küçük programın çalışabilmesi için bilgisayarınızda Microsoft ![]() ![]() ![]() Lisans:Ücretsiz Dil:İngilizce Üretici Firma:Microsoft Kısıtlama:Yok ------------------------------ Daha sonra yapmamız gereken ImageShack QuickLoad isimli küçük programı yüklemek ![]() ![]() ![]() ![]() Lisans:Ücretsiz Dil:İngilizce Kısıtlama:Yok Üretici Firma:ImageShack PROGRAMI İNDİR --------------------------------------------------- Yükleme işlemi bittikten sonra programı bilgisayarımıza kuruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Hangi resmi paylaşmak istiyorsak o resmin üzerinde sağ tıklıyoruz ve ImageShack QuickLoad / Upload to Imageshack'i seçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|