|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açılabilir, anlatım, cso, dosyası, resimli |
![]() |
Cso Dosyası Nedir , Nasıl Açılabilir ? (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cso Dosyası Nedir , Nasıl Açılabilir ? (Resimli Anlatım)Cso Dosyası Nedir , Nasıl Açılabilir ? Son günlerde moda olan devhook 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNEMLİ NOT : CSO sıkıştırma formatını dediğim gibi daha çok 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CSO ları normal isolar gibi devhook 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAX nedir ? O da uzun süredir kullanılan farklı bir sıkıştırma formatıdır ![]() ![]() ![]() DAX KULLANIMI : DAX ları normal isolar gibi DAXZISO LOADER 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ikisi ne işe yarar ? isolarınızı sıkıştırarak daha az yer kaplamalarını ve memory stickinizde daha fazla iso koyabilmenizi ve daha fazla boş yer kalmasını sağlar ![]() BU PROGRAMIN YAPABİLDİKLERİ : ISO ları DAX a sıkıştırma ISO ları CSO ya sıkıştırma DAX ları ISO ya açma CSO ları ISO ya açma DAX ları CSO ya çevirme CSO ları DAX a çevirme yani CSO<->ISO<->DAX arasında her işlemi yapabilme programı en alttaki güncel linkinden indiriniz şifresi : merenk daha sonra C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROGRAMIN KULLANIMI : bu programı açtığımızda ilk karşımıza çıkan pencere sıkıştırma işlemlerini buradan gerçekleştriyoruz "Compress ISO" sekmesi ![]() bu ise formatlar arası geçişi sağlayan programın ikinci sekmesi olan "Decompress CSO/DAX" ![]() bu da programızın ayarlar sekmesi "Options" ![]() |
![]() |
![]() |
|