![]() |
Movie Maker La Slayt Video Yapmak Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Movie Maker La Slayt Video Yapmak Resimli Anlatım[B]Movie Maker la slayt video yapmak resimli anlatım ![]() ilk önce slyatınıza ekleyeceğini resimleri Koleksiyonunuza alın ![]() Daha koleksiyona aldıgını resimleri alttaki bölüme tutup bırakın resimlerin sıralanmasını kendinize göre ayarlayabilrsiniz ![]() Resimleri koleksiyona aldıktan sonra ZZaman Çizelgesine Tıklayın Ve sececeginiz şarkıyı aşagı tutup bırakın videonuza Slaytınıza Şarkıı Eklemek içinde Ses veya müzik al dedikten sonra ekleyeceğini şarkıyı seçip koleksiyona dahil ettikten sonra şarkıyıda aşagıdaki bölüme mouse ile tutup bırakın altaki bölüme Resimler ve Şarkıyı Attıktan Sonra Slaytınıza Efeckt Geçişleri de verebilrsiniz ![]() Slaytınızın AÇılışına girişine Ekleyeceğiniz Yazılarda Olabilr onlarıda Soldaki Seçeneklerde olan YAZI VEYA JENERİK HAZIRLA ya tıklayarak İster Videonun önüne ister üstüne ister sonuna Sizlere KAlmış : ) ![]() Videonuza Yazacagınız Yazıyı yazdıktan sonra Yazı Biçimi Veya Animasyonlarınıda Değiştirebilrsiniz Yazı Animasyonunu Değştir Diyerek ![]() Vİdeonuza Eklediğiniz Yazıları Filmin Önüne Filmin ÜStüne (resimlerin ÜStüne ) Fİlmin Sonuna Olarak Ekleyebilrsiniz resimdeki Gibi En Baştaki Filmin Başlıgı Ortadaki En alttaki beyaz olan yerler Filmin ÜStünde (resimlerin Üstüne ) SOndaKi ise Filmin SOnuna Olarak Belirlenmiştir ![]() Ve Son Olarak Bilgisayarınıza Kaydebilrsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|