|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adsl, anlatım, bağlantısıyla, kurmak, resimli, server |
![]() |
Adsl Bağlantısıyla Server Kurmak (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adsl Bağlantısıyla Server Kurmak (Resimli Anlatım)Adsl bağlantılı server kurmak Server nasıl kurulur resimli anlatım Adsl bağlantısıyla evde veya iş yerinde server kurmak ![]() Öncelikle bunu yapabilmemiz için, 1-Adsl modem ![]() 2-Çalışan bir bilgisayar ![]() 3-Adsl bağlantısı İşletim sistemini kurduktan sonra bizi en çok zorlayacak şey dns, domain ve host açma sorunlarıdır ![]() ![]() İternette kopmalar olacak ve ip numaramız değişeceği için ip numaramızı müşteri hizmetlerini arayarak sabitlememiz mantıklıdır ![]() ![]() Elektirik kesintilerini de düşünerek hazırda bir güç kaynağı bulundurmak gerekebilir ![]() Kurulum ve Ayarlar Ben modem olarak phlips 4 portlu wireless kullanıyorum ![]() ![]() ![]() Pc miz otomatik olarak hangi ip yi aldıysa ben o ip yi modeme sabitleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modemin Gelişmiş ayarlarına tıklıyoruz ![]() ![]() ![]() Modeme port ekleme işini bitirdikten sonra serverimizin ip numarasını sabitleyeceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık pc mize ip numaramız üzerinden ulaşabiliriz ![]() Fakat biz ip üzerinden değil de domainler kullanarak bu işlemi yapmak istiyoruz ![]() ![]() Pleskimizi kurduktan sonra serverla işimiz neredeyse bitti sayılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|