![]() |
Sakıncalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
fatmanur
|
![]() Sakıncalı Şarkı Sözleriİbrahim ve Ebru Gündeşin söylediği ben insan değilmiyim Müslüm gürsesin yıkılsın minaraler açılsın meyhaneler ve yine Müslümün evvela hüdayı tanımasam sana Allah derdim ![]() ![]() ![]() ![]() Sertar erenerin Tanrı unutmuş olsada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hakkı buluttan ben sana taptım ''Ben sana öylesi taptım inan ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkı sözü ![]() ![]() ibrahim tatlıses in şarkısıydı sanıyorum" bir tanrıya taprım birde sana" Hande Yenerinde "Off güzel ALLAH ım içimi ısıtan adam sanki senin aynandı" cennetim sensiz ise ben cenneti neyleyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOPARAMAM KALBİMİ SÖKÜP ATAMAM YERİNDEN SANA TAPTIM ALLAH GİBİ SÖYLE NE GELİR ELDEN ![]() ![]() ![]() ![]() YARAP AL CANIMI YARAP AL CANIMI NEDEN KARA YAZDIN BENİM ALIN YAZIMI_? Müslüm ve ibo söylüyo ![]() ![]() TANRIM UNUTTUNMU MAHSUN KULUNU ![]() ![]() ![]() ![]() İyi ki geldin iyi ki varsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nükhet Duru ve yanındakinin aşk sözleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanju Okan Şimdi tapılacak sarılacak Başka bir aşk yok Korkumdan ağladım sabahladım Gelmedim üstüne Şimdi mahfettiğin günlerin Acısını taşıyorum Kendime acıyorum Böyle kötü kader istemiyorum bengü ![]() dertlerin kalkınca şaha bir sitem yolla ALLAH a ( edip akbayram ) aldırma gönül 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() Alıntı Can ne cami çeker ne kilise Ten sönmeden bitmez bu hadise Cennete değişmem saçının telini Yerden yere vurdun sen beni felek Bilmemki bu dünyaya ben niye geldim Batsın bu dünya Kahpe felek,yaptı kelek Yeşil gözlerinden muhabbet kaptım Diz çöküp önünde yıllarca taptım Yine bir zamanlar bülent ersoyun söylediği İsyanımı hoşgör bağışla tanrım ![]() ben böyle kadere darılmaz mıyım-----------------------------oOo----------------- Şarkılarda isyan ve tekfir "Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime; Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim?" "Yazıklar olsun, yazıklar olsun! Kaderin böylesine yazıklar olsun!" "Ben mi yarattım, ben mi yarattım? Derdi ıztırabı ben mi yarattım? Günah zevk olmuşsa, vefa yorulmuşsa, düzen bozulmuşsa, ben mi yarattım?" Bazı şarkı sözleri bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() İman, en genel anlamda kalbin tasdiki ve dilin ikrarı ile sabit olan, izhar edilen bir olgudur ![]() ![]() ![]() ![]() Kâmil manada iman etmiş bir insan, Allah'ın ezelde takdir buyurduğu müsbet veya menfi hiçbir şeye karşı gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte kâmil ve şuurlu mümin, Rabb'in külli ve muhit ilmiyle tesbit buyurduğu ve neticede kaderini inkâr, O'na isyan anlamını taşıyan sözleri ağzına almaz, alamaz ve almamalı ![]() ![]() Bunları çeşitli saiklerle dile getirenler, tekfir edilebilir mi meselesine gelince; öncelikle tekfir, başkasını İslam inancına aykırı inanç, söz ve davranışlarından dolayı kâfirlikle itham etme demektir ![]() ![]() ![]() İki; nesir, nazım yoluyla dile getirilen inkar ve isyan kokan düşüncelerin uzadığı noktayı bilip-bilmeme, bu çerçevede hükme varırken dikkate alınması gereken ikinci husustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üç; ilk paragrafta iktibas ettiğimiz veya "Gülmeyecek bu yüzü neden verdin ya Rab! Ya birazcık neşe ver, ya beni baştan yarat!" ya da ""Mevlam birçok dert vermiş, beraber derman vermiş ![]() ![]() ![]() Sonuç olarak, mümin böylesi her tarafından şüphe kokan ortamlardan uzak durmalı ama bunlardan dolayı da besteci, güfteci, yorumcu ve dinleyicisi ile hiç kimseyi tekfire yeltenmemelidir ![]() alıntıdır Ahmed Kurucan
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
eness
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözlerifatmnurum napan çok güsel olmşş aslnda ama nyse by |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
merve16
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözlerifatmanur aferin kıss çok güzel olmuş valla emeğine sağlık bence herkesin bu konuda bilinçlendirilmesi gerekir çünkü öbür tarafta bu tür sözleri dinleyenlerin kulağına kurşun dökülecekmiş
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eness
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözleriçokk güsell ellerina sağlıkk arkadaşımmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı SözleriBen çok şarkı dinliyorum aralarında baya yasaklı vardır burada iki tane çıktı bile paylaşım için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözleribu konuyu hep düşünmüşümdür zaten ama ilk bu forumda rastladım bunların dile getirildiğine ![]() ![]() teşekkürler fatmanur çok güzel ve anlamlı bir paylaşım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
alper1482
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı SözleriGüzel bi konu olmus ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözleritşkler canım paylaşım için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Sakıncalı Şarkı Sözleriemeğine sağlık cnm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |