![]() |
Dikkat En Tehlikeli Madde Kadın! |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() Dikkat En Tehlikeli Madde Kadın!Tehlikeli Madde Element : Kadin Sembolu : WO Atom agirligi : 53,6 kg olarak kabul edilmis olup, 40 kg dan 200 kg a kadar degisik cesitleri de bulunmaktadir ![]() Bulundugu yerler: Dunya gezegenindeki tum kent ve kirsal alanlarda ![]() Fiziksel Ozellikleri 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Kimyasal Ozellikleri 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Genel Kullanim Alanlari 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Testler 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Potansiyel Tehlikeleri 1 ![]() ![]() 2 ![]() ________________________
![]() |
Cevap : Dikkat En Tehlikeli Madde Kadın! |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : Dikkat En Tehlikeli Madde Kadın!![]() ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|