|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aselsandaki, çözüldü, intiharın, sır, sırrı |
![]() |
ASELSAN'daki sır çözüldü (3 intiharın sırrı) |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() ASELSAN'daki sır çözüldü (3 intiharın sırrı)Siz hala uyumaya devam edin ![]() ![]() ![]() Siz hala futbolla yatip kalkin ![]() ![]() **ASELSAN'DAKi SiR COZULDU ( 3 intiharin sirri )** Bundan bir kac yil oncesine kadar F-16 uretim merkezi TAi de ucaklarin dost-dusman tanimlamasini yapan elektronik sistemi, bir tane dahi Turk muhendisin bile giremedigi bir bolumde uretiliyordu ![]() sinin bir ucak ile karsilastiginda karsidakinin dost mu dusman mi oldugunu pilota iletiyordu ![]() ![]() si stratejik kadim dostlarimizdan (!) ABD, ingiliz veya Yunan ucaklarindan biri ile karsilastiginda onlari DOST goruyordu ![]() savas halinde bu kadim dostlarimizin (!) bizi sinek avlar gibi avlayabilmesi anlamini tasiyordu ![]() bize gudulen bu ucak tanima sisteminin hakimiyetini lehimize cevirmeyi basardi ![]() muhendisleri tarafindan kisa bir zamanda bertaraf edilmisti ![]() Peki dahi muhendislerimiz simdi ne ile ugrasiyorlardi? Kadim dostumuz (!) ABD, sadece ucak tanima sistemini elinde tutma kozunu elinde bulundurmuyordu ![]() herhangi bir savas veya askeri operasyon sirasinda ABD tarafindan satilmis veya modernize edilmis elektronik sisteme sahip ucak, helikopter, tank, zirhli birlikler, izleme sistemleri gibi hayati araclari UYDUSUNDAN VERDiGi BiR EMiR iLE SAF DiSi BiRAKABiLiYOR ![]() kendi yaptigi bu elektronik sistemler istendigi anda uzaktan kumanda misali uydulardan kontrol edilebiliyor ![]() geliyor ![]() ucak tanima sistemlerinin MiLLiLESTiRiLMESi konusundaki basarisindan sonra, benzer bir basariyi bu ABD gudumlu elektronik sistemlerinin kontrol disi birakilmasi, uydu mudahalesini bertaraf edecek yeni elektronik sistemlerin gelistirilerek silahli gucumuzun MiLLiLESTiRiLMESi icin calisiyorlardi ![]() SEHiT edildi ![]() DE icinde bulundugu helikopterde kullanmisti ![]() isteyenler, UYUMAYA DEVAM EDiN! Aselsan'in internet sayfasina giriyorum, intiharlarla ilgili tek aciklama yok ![]() gozde kurumunun 3 muhendisi intihar ediyor, herkes "sus-pus" ![]() yetistirdigi beyinler, Olay sadece "ruhsal sikinti" ise, ilk intiharin ardindan calisanlarina yonelik tedbir almayan Aselsan yonetimi yine kusurlu sayilir ![]() Aselsan'da calismak ister mi? Kurum, adeta icine kapanarak kendi bacagina kursun sikmis olmuyor mu? Yaniti gizlidir ama yine soralim: Bu muhendisler hangi proje uzeride calisiyorlardi? Geleceklerini garanti altina almis 3 kisinin ard arda intihar etmesini "yuksek lisans" notu aciklamaya yetmiyor ![]() Turk vatanini ve Turkluk camiasinin şan ve şerefini korumayi canimdan aziz bilip icabinda vatan, cumhuriyet ve bayrak ugrunda seve seve canimi feda edecegime, namus ve serefim uzerine ant icerim ![]() DiYENE ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : ASELSAN'daki sır çözüldü (3 intiharın sırrı) |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : ASELSAN'daki sır çözüldü (3 intiharın sırrı)Bu konuyu yaklaşık 1,5-2 ay önce okumuş ve çok şaşırmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ASELSAN'daki sır çözüldü (3 intiharın sırrı) |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : ASELSAN'daki sır çözüldü (3 intiharın sırrı)evet malesef herşeyimize bu kadar karışıp bizi onlar yönetiyor gerçekleri görmek lazım ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]()
|