![]() |
Tartıştığı Annesini Öldürdü... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Tartıştığı Annesini Öldürdü...Ankara Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve fakültenin eski dekan yardımcısı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beysukent Planlamacılar Sitesi’ndeki müstakil evde annesiyle birlikte yaşayan Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayarak olayı anlatan Başak Aydıntuğ, odasında ders çalıştığı sırada annesini, eve giren esmer bir kişiyle boğuşurken gördüğünü ve müdahale ettiğini, kendisini de elinden yaralayan hırsızın kaçtığını söyledi ![]() Bu sırada, Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jandarma, evde yaptığı araştırmada herhangi değerli bir eşyanın çalınmadığını saptadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Satanist iddiası ![]() ![]() ![]() Bu arada, Star televizyonu ana haber bülteninde verilen haberde, Başak Aydıntuğ’un ‘satanistlerle ilgili günlük ve kitapları okuduğu ve cinayeti bundan etkilenerek işlediği’ iddia edildi ![]() ![]() Kızının elindeki ve boğazındaki kesikleri gören baba Prof ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü... |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü...Bir evlat ne olursa olsun, ne kadar nefret ederse etsin, anne yada baba ne kadar aşağılarsa aşğılasın bunu yapmamalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü...Çok acı bi haber valla suçlu kim bilmiyorum insanlık dışı birde eğer annesi kızına böyle sözler söyledimi bilinmez hiçte söylenmeyecek sözler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü...Bu sözleri söylemiş olması, anneyi öldürmesi için gerek gösterilmemeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü...Herşeyi anladımda ya nasıl bir cana kıyabiliyorlar anlayamıyorum allahın yarattığı bir canı almak bu kadar basit mi ben ölü görsem bi tuhaf oluyorum düşünsenize birde can almak ne kadar acı bunlar ailenin verdiği ayrılıklarda etkiliyor çocukları dediğin gibi yanlız burda başka olaylardanda kaynaklanabilir basında her olay doğru açıklanmıyor kızda kendi geleceğiyle oynamış oldu ne diyelim allah akıl fikir versin böyle insanlarımıza |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü...Evet bencede Gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|