Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annesini, tartıştığı, öldürdü

Tartıştığı Annesini Öldürdü...

Eski 03-25-2008   #1
su perisi

Tartıştığı Annesini Öldürdü...

Ankara Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof Dr Aydıntuğ, tartıştığı kızı tarafından bıçakla öldürüldü Genç kız suçunu itiraf ederken, erkek arkadaşı nedeniyle annesiyle sorunlar yaşadığını söyledi

Prof Dr Ayşe Olcay Tiryaki Aydıntuğ

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve fakültenin eski dekan yardımcısı Prof Dr Ayşe Olcay Tiryaki Aydıntuğ (53), Beysukent’teki evinde tartıştığı kızı, Hukuk Fakültesi öğrencisi Başak Aydıntuğ (21) tarafından bıçaklanarak öldürüldü Aydıntuğ cezaevine gönderilirken, ifadesinde annesini suçladı Aydıntuğ, “Beni sürekli ‘yine kimin koynundaydın, sürtük’ diyerek aşağılıyordu” derken, Prof Aydıntuğ’un aldığı darbeler sonucu kafasının kopmak üzere olduğu belirlendi

Beysukent Planlamacılar Sitesi’ndeki müstakil evde annesiyle birlikte yaşayan Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2 sınıf öğrencisi Başak Aydıntuğ, dün sabaha karşı 0400 sıralarında komşusunun kapısını çaldı ve eve giren hırsızın saldırısına uğradıklarını söyledi Jandarmayı arayan komşular 2 katlı müstakil evin yatak odasında Prof Aydıntuğ’un çıplak cesediyle karşılaştı

Ağlayarak olayı anlatan Başak Aydıntuğ, odasında ders çalıştığı sırada annesini, eve giren esmer bir kişiyle boğuşurken gördüğünü ve müdahale ettiğini, kendisini de elinden yaralayan hırsızın kaçtığını söyledi
Bu sırada, Prof Aydıntuğ’dan 4 yıl önce ayrılan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof Semih Aydıntuğ da eve geldi Kızının elindeki ve boğazında kesikler olduğunu gören Prof Aydıntuğ, tedavi görmesi gerektiğini belirtti Aydıntuğ, jandarma nezaretinde, anne ve babasının görev yaptığı hastanede tedavi edildi

Jandarma, evde yaptığı araştırmada herhangi değerli bir eşyanın çalınmadığını saptadı Jandarma, cinayette kullanılan bıçaığı da evde buldu Tekrar sorgulanan Aydıntuğ, erkek arkadaşı nedeniyle annesiyle sorunlar yaşadığını, akşam saatlerinde başlayan tartışmanın geç saatlere kadar sürdüğünü, hakaretler üzerine kontrolünü kaybedip annesini öldürdüğünü anlattı Annesini öldürdüğü bıçakla kendi boğazını da kesmeye çalışan Aydıntuğ, daha sonra bundan vazgeçti Sorgulanan Başak Aydıntuğ, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi
Satanist iddiası
Bu arada, Star televizyonu ana haber bülteninde verilen haberde, Başak Aydıntuğ’un ‘satanistlerle ilgili günlük ve kitapları okuduğu ve cinayeti bundan etkilenerek işlediği’ iddia edildi İddiaya göre Aydıntuğ’un evinde bulunan günlükte “Sana bir kurban vereceğim” yazdığı öne sürüldü

Kızının elindeki ve boğazındaki kesikleri gören baba Prof Aydıntuğ, tedavi görmesini istedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Tartıştığı Annesini Öldürdü...

Eski 03-25-2008   #2
su perisi

Bir evlat ne olursa olsun, ne kadar nefret ederse etsin, anne yada baba ne kadar aşağılarsa aşğılasın bunu yapmamalı Bunun vebalini nasıl taşır???:iconsoru:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-25-2008   #3
Gözyaşı

Çok acı bi haber valla suçlu kim bilmiyorum insanlık dışı birde eğer annesi kızına böyle sözler söyledimi bilinmez hiçte söylenmeyecek sözler23

Eski 03-25-2008   #4
su perisi
Icon4

Bu sözleri söylemiş olması, anneyi öldürmesi için gerek gösterilmemeli Anne de babada evlatta, bunları birbirine sarfetti diye öldürülmemeli Bunlar bir anlık öfke, hiddet anında söylenmiş sözlerdir diye düşünüyorum Kız, anneyi ne kadar bunaltmış olmalı ki bu sözleri sarfetmiş rahmetli Türkiye büyük bir hocasınıda kaybetmiş oldu tabiki Yine ortaya anne-baba ayrılığı sonrası psikolojisi bozuk bir evlat çıktı Çok üzüldüm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-25-2008   #5
Gözyaşı

Herşeyi anladımda ya nasıl bir cana kıyabiliyorlar anlayamıyorum allahın yarattığı bir canı almak bu kadar basit mi ben ölü görsem bi tuhaf oluyorum düşünsenize birde can almak ne kadar acı bunlar ailenin verdiği ayrılıklarda etkiliyor çocukları dediğin gibi yanlız burda başka olaylardanda kaynaklanabilir basında her olay doğru açıklanmıyor kızda kendi geleceğiyle oynamış oldu ne diyelim allah akıl fikir versin böyle insanlarımıza
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-25-2008   #6
su perisi

Evet bencede GözyaşıHukuk Fakültesi 2 Sınıf öğrencisiymiş Okuduğu okul ve işlediği Cinayet !!!!!!!!! Bitti işte Hayatı, hayatının bittiğinemi yoksa Onu Doğurup büyüten Annesinemi üzülsün
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com