![]() |
Azrail:) |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Azrail:)Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor ![]() Hayal görüyor ![]() Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var' ![]() Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor ![]() Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede Göğünslerini düzelttiriyor ![]() Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar >> ameliyatın değdiğini düşünüyor ![]() hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor ![]() Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor ![]() ![]() Cenette Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?' Azrail cevap veriyor: 'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Azrail:) |
![]() |
![]() |
#3 |
MoNaRoZa
|
![]() Cevap : Azrail:)çok güzel olmuş emeğine sağlık suskun kardeş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Azrail:)Değerli Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler herbirinize:): ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Azrail:)Ay tövbe yarabbim ![]() ![]() ![]() ![]() Tşkler Suskun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Azrail:)güzel olmuş emegine saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() Cevap : Azrail:)Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dj_Shamata
|
![]() Cevap : Azrail:)asıl bz tşk ederiz dostum:) cidden manyak bişeymiş_CFS |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Azrail:)suskun tbrk ederim çok gzl olmuş:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
efobedo
|
![]() Cevap : Azrail:)
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
hayko26
|
![]() Cevap : Azrail:)teşekkürler suskuncum
![]() |
|