![]() |
Memati'nin Unutulmaz Replikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Memati'nin Unutulmaz Replikleri![]() Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakteri Memati ölür mü? Ölmeyecek diye kesin konuşuyoruz ![]() ![]() Çünkü Polat'ın olmazsa olmazı ![]() ![]() ![]() Kurtlar Vadisi'sini çekici kılan karakterlerden ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeyi farklı ![]() ![]() ![]() ![]() Memati'nin özellikle hem "dostu" hem de düşmanı Bulut'la olan replikleri unutulmaz: ![]() Bulut:Oooo gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Memati:Tabi gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Eee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Memati:Kara ''Bulut''ları kaldıracaz aradan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Eee sıkıyosun boş keseden halihazırda ![]() ![]() ![]() Memati Denemesi bedava gülüm, boş mu dolu mu görürüz ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Memati, bu liman bana lazım ![]() ![]() ![]() Memati Gülümseyerek) Aksilik bu ya, bana da lazım ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Gülüm, bak kaybedersin ![]() ![]() ![]() Memati:Hıh, çok çok kaybettiğim sen olursun be gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Yok gülüm yok, büyük kaybedersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Memati:Bende senin bu geri vitese takmalarına hastayım be Bulut ![]() ![]() ![]() ![]() Memati : Vermeden alırız sevmeden bırakmayız ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Al gülüm ver gülüm vermezsen nah veririm gülüm ![]() Bulut: Ayıp olmuyor mu başkasının koltuğuna oturmuşsun? ![]() Bulut: İnanmayacaksın ama daha bu sabah senin hayatını kurtardım ![]() ![]() Bulut: Yok cidden kurtardım örgütten Memati: Bırak örgütü şimdi ![]() ![]() Bulut: Uzun etme be gülüm 51 i benim 49 u senin ortağız işte ![]() Memati: Mümkünatı yok ![]() Bulut: Benim hisseden 1 pay Ali Osmana vereyim ![]() Memati: 1 pay da Reise ver gül gibi anlaşırız ![]() ![]() Bulut: Ticareti Öğrenmişsin Gülüm ![]() ![]() ![]() Memati: Biz bu işe başladığımızda sigarayı paketle değil tek tek satıyorduk gülüm ![]() ![]() Memati : Vermeden alırız sevmeden bırakmayız ![]() ![]() ![]() ![]() Bulut:Al gülüm ver gülüm vermezsen nah veririm gülüm ![]() Memati : Ulan kaç yaşına geldik, ne tek bi gül goncası aldık, ne tek bi gül goncası verdik ![]() ![]()
|