![]() |
Canlı Bomba İş Görüşmesi Diyalogları..:) |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Canlı Bomba İş Görüşmesi Diyalogları..:)-Kendinize ne kadar deger veriyosunuz? - Hic - Peki baskalarina - Hic - Oldu, tesekkurler - Heyecan var mi? nasilsiniz? - Bomba gibiyim ![]() ![]() - Seni şirin anarşik ![]() ![]() - Kaç yaşindasiniz? - Ben yaşamam ![]() ![]() - Çok ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() - Şatafatli ![]() ![]() - İş senindir ![]() ![]() -Uçağim da olacak mi? -Buyrun, sizi kamikaze bölümüne alalim ![]() ![]() ![]() - 10 sene sonra kendinizi nerede gormek istiyorsunuz? - Mezarda ![]() - Tamamdir bu is dostum! - Vucudunuzda en begenmediginiz kisim neresidir? - Valla hicbir yerimi begenmem, ucube gibiyimdir ![]() - Çalisip geldiniz galiba - Evet cok mu belli oluyor? -Önce biraz teorik bilgi yoklaması yapalım -Peki efem -Bomba nedir -Bomba insanın kendine yakışanı giymesidir -Hmmm ![]() -Geleceğe dair planlariniz neler? -Patlamayi düşünüyorum ![]() -Doğru yerdesiniz ![]() -En sevdiğiniz tezahurat nedir efenim ![]() -Ölmeye ölmeye ölmeye geldik ![]() -Yakışır efenim ![]()
![]() |
|