Madem Erkeklere Özel .. |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Madem Erkeklere Özel ..Erkek yada Kadın hiç farketmez Hayatımda en sevmediğim şey çok sık sevgili değiştiren erkekler ve çok sık erkek arkadaşı değiştiren kadınlar Ben buna o kadar karşıyımki Bozulmuş toplumların ve örf ,adet ne anenevilerin yitirilmesinin göstergesi![]() Başlıyolar ilişkiye herşey güzel ![]() Aşk koymuşlar zinanın adını aşk Amaçları farklı Amaçlarını gerçekleştiriyolar ve sonra ne oluyor basitleşiyorlar birbirlerinin gözlerinde![]() Daha sonra günü birlik ilişkiler![]() ![]() Siz nesiniz ? Müslümanmısınız hristiyanmı ? Hristiyansanız nufus cuzdanınızdaki musluman ibaresi nedir ? Peki analarınız yada bacılarınız yokmu ? '' Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbişeyi başkalarına yapmayın '' !! Buna çok kızıyorum Ahlaksızlık diz boyu Plajlara gidiyorsunuz inek gibi afederseniz,işkembelerini milletin teşhirine sunmuş kadınlar ve erkekler Kıyamet ateşinin en büyük hissedildiği yer neresidir biliyormusunuz ? Plajlar![]() İstanbulda deprem oldu Bakıyorsunuz değişen ne var?Lütfen dinimize uygun yaşayalım beyler Dinimiz size uygun değilse başka dinlere bakınız açık konuşuyorum![]() Sıra bayanlarda Hiç yakışıyormu size ? Sözüm ona sık sık sevgili değiştiren bayanlar yakışıyormu? yada yakıştırıyormusunuz kendinize ? Yakın arkadaşlarınızdan birisi sevgili değiştirdiği zaman - aaa şuna bak,çorap değiştirir gibi değiştiriyor demiyormusunuz ? yada aile yapınıza annenize babanıza bakınız ? Babanız annenizi aldatsa sık sık metres edinse ne yaparsınız ![]() Sözüm ona erkek yada kadın farketmiyor yaşayız tarzımış bozulmuş Sevgililer aşkın manasını değiştirmiş Gercek seven yada sevilen yokolmuş Nerde ferhatlar şirinler keremler aslılar![]() nerde ? bakınız çevrenize o kadar basitleşmişizki değer yargılarımız ölmüş![]() Aldatan evli kadınlar,aldatan erkekler pisliklerin içindeki çarpık ilişkiler Günü birlik ilişkiler![]() ![]() Keşmekeş çamur ve şirkef deryası ![]()
|
|
#2 |
|
Dj_Shamata
|
Cevap : Madem Erkeklere Özel ..evt dostum haklısın_CFS |
|
|
|