![]() |
Aşk Git Başımdan !! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşk Git Başımdan !!Her sabah gibi yine güneş doğdu ![]() Bu sefer karşılamadım, çok bozuldu ![]() ![]() ![]() -Sana ne oldu? Sıcak ellerini tuttum ve ittim onu ![]() ![]() -Üşüyorum, görmüyor musun? Yetmiyorsun, anlamadın mı hala ![]() Her sabah her sabah; ne var gelip duruyorsun? Durdu, hafifçe kendi etrafında iki yana döndü, düşünür gibi ![]() ![]() -Sen aşıksın dedi ![]() Ben hep aşıktım oysa ![]() Dayanabildiğim zamanları kendinden bilmişti ![]() Gücünü sunarken kendisini ölümsüz zannetti ![]() En büyük hatası da bu oldu ![]() ![]() ![]() Ama üşümek zamanları onun bilmediği birşey di ![]() Anlayamadığı da buydu ![]() Buz kalıpları içinde aldığım nefeslerin havaya buhar olarak yazdığı feryatları göremedi ![]() Ya buluta girdi ya da görmemezlikten geldi ![]() Mevsimlerle uğraşırken,aşkları da yönetirim sandı,yanıldı ![]() ![]() Çünkü aşklar güneşe değil, gümüş bir ay ışığına sevdalıydı ![]() Uzaklara, denizlere ve gülen gözlere ![]() ![]() ![]() Güneşin sıcaklığı olmasa en fazla ölüm gelir ![]() ![]() Aşkın sıcaklığı olmasa ölmekten beter yaşam gelir ![]() ![]() Bin defa öldürür de yine de o son nefesi verdirmez insana ![]() ![]() Her ölen de pişman ölür, avuçlarında kurumuş bir gül kurusu ![]() ![]() ![]() Çareler tükenmiş olsa da hayal kurar, engeller olsa da umut eder ![]() ![]() ama ![]() ![]() ![]() Uzaklaşır, boyun eğer, susar, vazgeçmez ![]() ![]() ![]() Sevmek böyle olur ![]() ![]() ![]() Nadirdir, nadidedir ama her yanı ağulanmış bir yürek gibidir ![]() ![]() Söküp atamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yenibaştan öğrenmeye ne niyetim, ne de gücüm var artık ![]() Aşk git başımdan!! alıntı
|