Kocasını Öldürüp, Cesedini Banyoda 9 Ay Saklamış! |
03-21-2008 | #1 |
su perisi
|
Kocasını Öldürüp, Cesedini Banyoda 9 Ay Saklamış!KIRIKKALE'de, 5 katlı apartmanın birinci katındaki daireden çevreye yayılan pis kokuyu farkeden komşuların ihbarıyla harekete geçen polis, korkunç bir vahşeti ortaya çıkardı 34 yaşındaki Fatma Sungur' un tabancayla vurarak öldürdüğü eşi 31 yaşındaki Özgür Sungur'un cesedini 9 ay boyunca evin banyosundaki küvete kapatıp, naylon poşetle sararak, çevreye pis koku yayılmasını önlemeye çalıştığı belirlendi Gözaltına alınan Fatma Sungur, “Beni terkedeceğini söylemesi üzerine kendimden geçip, öldürdüm Korktuğum için cesedini sakladım” dedi Tüyler ürperten cinayet, Gündoğdu Mahallesi, Mustafa Keskin Caddesi'ndeki Bulvar Yapı Kooperatifi'nin 1 nolu dairesinde meydana geldi Son günlerde girişteki daireden apartmana pis kokuların yayılması üzerine, komşuları dün akşam saatlerinde polise ihbarda bulundu Verilen adrese gelen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, bu sırada daireden çıkan bir kadının kaçtığını fark etti Polis ekipleri, kaçmaya çalışan Fatma Sungur'u yolda yakaladı Daha sonra dairede inceleme yapan polisler, evin banyosundaki küvetin içinde saklanan erkek cesediyle karşılaştı Kokmaması için kat kat naylona sarılmış ve çürüşüm cesedin, Fatma Sungur'un eşi Özgür Sungur'a ait olduğu belirlendi Gözaltına alınan Fatma Sungur, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde cinayeti itiraf etti Fatma Sungur, eşi Özgür'ü 2007 yılının Haziran ayında 765 mm çapında ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdükten sonra naylonla sarıp sarıp, banyoya götürdüğünü ve küvetin içinde sakladığını anlattı Fatma Sungur'un ifadesinde, “Cinayeti kıskançlık yüzünden işledim Eşim beni sürekli olarak terkedeceğini söylüyordu O gün yine ‘Seni terk edeceğim’ deyince, kendimden geçip, öldürdüm Korktuğum için 9 aydır sakladım” dediği öğrenildi Kırıkkale'de şehir içi minibüs hattında iş bulduğu zaman şoförlük yaptığı öğrenilen Özgür Sungur'un cesedi, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, katil zanlısı Fatma Sungur ise polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi |
|