Sakın Denemeyin!...+18 |
03-21-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Sakın Denemeyin!...+18Olayın kahramanları, iki üniversite öğrencisi Koyu geyik muhabbetinin döndüğü akşamlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer Delikanlılardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulü kendi ağzına tamamen sığdırabileceğini iddia eder Evet yanlış okumadınız, bildiğiniz 100 mumluk ampulü Ve sığdırır da Ancak bir sorun vardır Ampulü ağzından geri çıkaramamaktadır Öbür arkadaşı hayret eder, o da evdeki başka bir ampulü ağzına sokar ve tabi ki o da çıkaramaz Bu iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verir Ağızlarında ampul olduğu halde bir taksiye atlarlar Konuşma zorluğu çekerek güç bela taksiciye dertlerini anlatırlar Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da "nasıl olur abi ya, uğraşsanız çıkar, bir asılın şöyle, şaka mi yapıyonuz ?" diye söylenmektedir Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler Taksiciyle ayrılırlar, doktorlar çocukları beklemeleri için bir odaya alır Veeee aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür, ağzında ampulle Amcam çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir !! alıntı
06-28-2008 | #2 |
shiftless
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18hehehe böle gider bu doktorlarda inanamaz dener acaba kim akıllı denemesi yapıyorlar :D:D
06-29-2008 | #3 |
VANDETTA
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18Yok daha neler:sm_sleep:
06-29-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18choqqq ilgnçç:S:D tşklr
06-29-2008 | #5 |
seyito
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18taksici için aklıma bişey geldigülme komşuna gelir başına |
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18 |
06-29-2008 | #6 |
kezban
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18gelde gülme yaa:D hay allahım olaya bakteşekkürler paylaşım içinben koptum burda=)
06-29-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18İnanılır gibi değil valla bende denicem yoksa inanmam25 |
06-30-2008 | #8 |
su perisi
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18Sabah sabah çok güldüm valla ellerinize sağlık |
06-30-2008 | #9 |
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+1825daha neler artık |
06-30-2008 | #10 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18emeğine sağklık abla25 |
06-30-2008 | #11 |
Equinox
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18merak kötü şey Eline sağlık gülgüzeli:)
06-30-2008 | #12 |
hayatyolu
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+1825heehehehhehheh guldum walla
07-03-2008 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Sakın Denemeyin!...+18insanın başına saten hep meraktan gelir25