![]() |
Mevlana Çiçeği Görenleri Şaşırtıyor....! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Mevlana Çiçeği Görenleri Şaşırtıyor....!![]() Mevlana çiçeği görenleri şaşırtıyor! Kırşehir'de çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler görenleri hayrete düşürüyor ![]() Kırşehir'de, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler, görenleri hayrete düşürüyor ![]() Yaklaşık 2 bin adet takvim yaptırarak kişi ve kurumlara hediye eden Çetiner, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle tekrar bir çalışma yapacağını söyledi ![]() Çetiner, çektiği resimler içerisinde en fazla yapraklarında semazenlerin görüldüğü Sütleğen Çiçeği'nin ilgi odağını kaydederek, "Sütleğen dediğimiz otta görülen semazenler görenleri ve beni hayrete düşürdü ![]() ![]() Konya'dan çok kişi beni aradı ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlana'nın tanıtımı için yapılacak her türlü faaliyete destek vermeye hazır olduğunu belirten Çetiner, "Yapılacak her türlü katkıya hazırım ![]() ![]() Hazırladığı resimlerin Kırşehir Güçsüzler Yurdu'nun duvarlarını süsleyeceğini vurgulayan Çetiner, yakın zamanda sergi açacağını ve sergide satılan fotoğrafların gelirini yine Güçsüzler Yurdu'na bağışlayacağını sözlerine ekledi ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Mevlana Çiçeği Görenleri Şaşırtıyor....! |
![]() |
![]() |
#2 |
xxmxx
|
![]() Cevap : Mevlana Çiçeği Görenleri Şaşırtıyor....!çok süpermiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Mevlana Çiçeği Görenleri Şaşırtıyor....!İlgin için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MoNaRoZa
|
![]() Cevap : Mevlana Çiçeği Görenleri Şaşırtıyor....!çok süpermiş ben de konyalı olduğum halde böyle bir çiçek görmedim emeğine sağlık
![]() |
|