![]() |
Dost musun? Öyleyse Canın Canımdır. |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Dost musun? Öyleyse Canın Canımdır.Dost musun? Öyleyse canın canımdır ![]() Öyleyse canın canımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüne söyleyebilmeliyim her şeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani bilirsin, esirgemem lâfımı,Ne sekil gelirse, öylece ![]() ![]() ![]() Hazırım tüm içtenliğimle konuşmaya, ama,Seni de dupduru isterim karsımda ![]() ![]() ![]() Dostsan Gözlerimin içine baka baka yaka silk benden!Arkamdan şikayetlenme! Yiğit ol! Gerekirse yiğitçe azarla, çekinme! Lâf değil, icraat beklerim senden!Öyle bak ki, hislerini görebileyim ![]() ![]() ![]() Öyle hisset ki, güvenle bakabileyim ![]() ![]() ![]() Dil dönerken söylenmeli her şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göz bakarken bakmalıyım sana ![]() ![]() ![]() Can sağ iken sarılmalı ![]() ![]() ![]() Pişmanlıklarla yoğrulmamalı ![]() ![]() ![]() ![]() Hayır! Dirime selâm vermeyen,Ölüme de fazla yaklaşmasın! Dostsan, ölmemi bekleme!Haklıysam, yasarken savun beni! Yasarken yanımda ol! İnanmışsan bana, kimse çevirmesin seni yolundan! Ve inanmamışsan, sakın rol yapma!Her söylediğimi onaylaman sart değil ![]() ![]() ![]() Her yaptığımı beğenmen de gerekmez ![]() ![]() ![]() Dostsan, rahatça eleştir, fikrini rahatça söyle, sıkılma! Yadırgayabilirsin beni Ve ben de seni tuhaf bulursam şaşırma ![]() ![]() ![]() Her dediğini, her yaptığını hoş görürüm, ama,Beni, bana sormadan yargılama! Her yediğimiz aynı olmaz belki,Her dakikamız birlikte geçmez ![]() ![]() ![]() Her güldüğünde gülmeyi garanti edemesem de,Ağladığında seninle birlikte oturup ağlarım ![]() ![]() ![]() Belki her çağırdığında gelemem fakat,Derdine ortak ararsan, koşarım ![]() ![]() ![]() Ben de herkes gibi insanım elbet,Ne göklere çıkar beni, ne de yerin dibine sok! Senin isin bu değil! Benim zaten bir yerim var herkes gibi yer ile gök arasında ![]() ![]() ![]() Dostsan Küçümsemeden, küfretmeden,Sevgiyle, saygıyla ve huzurla gel sokağıma ![]() ![]() ![]() Dinlenmek istediğinde, hiç düşünme, sana özel bir limanım, ama ![]() ![]() ![]() Yorulduğum zamanlarda, Dilediğimce sığınabilmeliyim koylarına ![]() ![]() ![]() Ve bir deli kadar art niyetsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görmezden gelebilirim yanlışlarını ![]() ![]() ![]() Başkaları enayilik sayabilir,Başkaları akılsızlığıma yorabilir, Bunları dert bile etmem, ama,Sen, aslında aptal olmadığımı,Her an, tekrar tekrar hatırla! Ve sakın beni aptal yerine koymaya kalkışma!Seviyorsan, cimrilik etme, söyle! Neyse, o olmalı insan ![]() ![]() ![]() Kendisi olmaktan kaçmamalı!Bil ki, sensin diye seni bırakmam, ama, Ben olduğum için bırakırsan beni,Yas da tutmam arkandan! Bedel mi? Ödemeyeceksen çıkma yola İçten pazarlık edersen, ancak kendine edersin ![]() ![]() ![]() Dostsan, mevsimince yağ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuğuna, sıcağına, esip savurmana itiraz etmem,Senden, ille de bahar olmanı beklemem, ama, Dayanmalısın en şiddetli fırtınalarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana karsı hiçbir mecburiyetin yok, korkma ![]() ![]() ![]() Sana fazla geldiğim ilk anda,Arkana hiç bakmadan, dönüp gidebilirsin ![]() ![]() ![]() Geçip gidebilirsin,borçluluk hissetmeden ![]() ![]() ![]() Gitmeye davranırsam bir gün,Sen de karsımda set olma! Dost musun? Öyleyse, canın canımdır,Yoluna bas koymaya hazırım ya, Basını da yollarımda isterim, unutma!!!!!!! alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dost musun? Öyleyse Canın Canımdır. |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dost musun? Öyleyse Canın Canımdır.Bitanem tam 3 kere okudum (anlamadığımdan değil:)) ![]() ![]() Tek kelimeyle harikaydı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Cevap : Dost musun? Öyleyse Canın Canımdır.Evet canım ben de çok beğendim galiba bu karmaşık ve çıkarlarla örülü yaşantılarımız içinde, insan gerçekten dost diye sığınabilecek birilerini arıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dost musun? Öyleyse Canın Canımdır.Alıntı:
yok yok merak etme tek sana değil bana da öyle geldi:) Kesinlikle katılıyorum bu cümlelerine ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|